Hva du skal se etter i yogatights og hvorfor

Her er en guide som hjelper deg med å finne de perfekte yogatightsene!

Kanskje er du allerede en yogaguru, eller kanskje du nettopp har begynt med yoga? Likevel – å finne de rette yogatightsene kan være vanskelig, for hva skal man velge? Og hva er viktig for deg?

Bare tenk over det. Yoga handler om kroppen og sinnet i harmoni, om pust, fleksibilitet og indre styrke. Med det i tankene, hva vil skje hvis du har på deg en tights som hele tiden glir ned, føles ukomfortabel mot huden eller som begrenser bevegelighten din ... Det ville vel ikke gitt en vellykket yoga-økt?

Nei, enten du driver aktivt med yoga, trener ute eller bare slapper av i huset, gode yogatights kan bety mye for en vellykket økt. Men, hva skal man velge? Hva er de “rette” yogatightsene for deg? Det er så mange forskjellige stiler, farger og mønstre å velge mellom, at det kan være vanskelig å bestemme seg. Heldigvis er det noen spørsmål du kan stille deg selv i jakten på den perfekte yogatightsen, og i dette innlegget har vi skrevet litt om akkurat det!

Velg riktig lengde på tights

Yogatights: Velg riktig lengde

Yogatights eller yogabukser kommer vanligvis i tre lengder: 

  • Full lengde
  • 7/8
  • Capri

Avhengig av høyden din, eller personlige preferanser, å finne den perfekte lengden for deg må være helt og holdent opp til deg. De ulike lengdene du kan velge mellom har forskjellige fordeler. 

> Les mer om tightslengder her

Yogatights i full lengde er perfekte for deg som er lang, som trenger å holde deg varm under økta, som trenger ekstra kompresjon eller støtte, eller kanskje bare ønsker å føle seg mer “kledd”. 

7/8 yogatights kan være et godt valg for noen som ønsker eller trenger bare ankler for noen av øvelsene, og Capri yogatights kan være et godt alternativ for noen som trenger mer avkjøling eller som lett blir varm under ei økt.

Høyden din kan også spille en faktor i hvilken lengde du velger. Hvis du er lav kan yogatights i full lengde fort bli til at de “svømmer rundt” anklene dine. Her kan både 7/8 og Capri kan være et godt alternativ! Hvis du er veldig høy kan Capri-tights kanskje bli i korteste laget. Men, igjen – dette avhenger av hvordan du liker å ha tightsen din!

Tightsegenskaper

Yogatights: Stoff, kompresjon og tilleggskvaliteter 

Høy midje, høy kompresjon eller et svetteabsorberende materiale? Hva er viktigst for deg? De fleste av våre tightsene er høye i livet, men alle varierer i kompresjon. Hvis du leter etter mer komfortable yogatights kan jeg anbefale tights med lav kompresjon. Hvis du liker mer støtte vil jeg anbefale tights med høy kompresjon.

Vil du vite hvilke tights som har mest og minst kompresjon? Ta en titt på vår kompresjonsguide for tights.

Vi spurte medlemmer av BARA Community hvilke tightsmodeller de foretrakk til yoga, mindfulness og pilates, og her er noen av svarene:

  • Shape Tights
  • Print Tights (Tundra, Base, Wind etc.)
  • Pocket Tights
  • Shape Tights 2.0

«Per nå bruker jeg Pocket Tights [...]. Det myke stoffet og den lave kompresjonen gjorde Pocket Tights til en favoritt for denne type aktivitet.» 
– Sandra

«Jeg mener alle tights kan brukes til yoga [...].»
– Tiw

«[...] Jeg har også brukt alle typer tights til yoga, til og med vintertights ... Jeg liker Icon Tights og Shape Tights best fordi jeg opplever de som mest myke og fleksible.»
– Linda

«Jeg liker Shape Tights for yoga av 3 grunner: 1) De er myke og har lav kompresjon. 2) De har høy midje, slik at de ikke glir eller ruller ned. 3) De har ingen sømmer nedover benet (bortsett fra innersømmen) som begrenser bevegelsene.»
– Kristine

Her er en liste over våre tights som er spesielt laget for yoga:

  • Namaste Tights (NYHET)
  • Lux Tights

Knebøysikker tights

Namaste-kolleksjonen

Ta et dypt pust med magen og kjenn hvordan skuldrene senker seg; Namaste. Da vi laget denne kolleksjonen var det spesielt to ting vi ville oppnå: Full bevegelsesfrihet og sinnsro. Namaste-kolleksjonen er som skapt for yoga og mindfulness. Med denne tightsen kan du bevege deg helt fritt, og likte du Lux Tights vil du simpelthen elske denne. Tightsen kommer med en magebåndslomme til nøkler o.l. 

Finnes i fargene: Svart, Emerald, Latte og Maroon.

Modellen har på seg Namaste Tights i størrelse small.

Størrelse: Velg din vanlige EU/norske størrelse.

> Kjøp Namaste Tights

Ikke sikker på størrelsen? Ta en titt på størrelsesguiden for tights

Fullfør settet med en Namaste Long Sleeve.


Lux Tights

Kan en kle på seg selvtillit? Lux Tights er både flatterende og laget for å yte maksimalt. Vi har utviklet et nytt stoff for å gjøre favoritt tightsen din enda mer komfortabel med vår formende signatur passform.

Vi har lagt til litt kompresjon for bedre muskelrestitusjon, et høyt formende liv og en liten lomme i midjebåndet med plass til nøkler.

Størrelse: Velg normal størrelse

Ikke sikker på størrelsen? Ta en titt på størrelsesguiden for tights

Legg til en Lux Zip Bra med glidelås foran for å gjøre antrekket ditt komplett!

Yogatights: Knebøysikker og ikke-gjennomsiktig

Når man gjør yoga er det ikke uvanlig å bøye og tøye i alle mulige retninger. Da vil man helst ikke at tightsen skal være gjennomsiktig! Heldigvis for deg er alle tights fra BARA Sportswear 100 % knebøysikre og ikke-gjennomsiktige, så du trenger ikke å bekymre deg for det – uansett hvilken tightsmodell du velger.


Del her

Delivery 2-5 DAGER MED EKSPRESS LEVERING
Change Size LETT Å BYTTE STØRRELSE
Right of Return RETURRETT PÅ ALLE KJØP
Safe & Secure Payments 100% SIKKER BETALING