OM OSS

Bara Sportswear

Bara Sportswear er grunnlagt og designet av personlig trener Regine Finjord og syklist Bjørn Anders Johnsen. Sammen produserer vi det beste treningstøyet for damer, med erfaring fra det virkelige liv, for de som verdsetter tøy av høy kvalitet og holdbarhet.

Vi ønsker å gi alle muligheten til å trene ute i vakker natur, i tillegg til å trene innendørs med god samvittighet. Derfor har vi et stort fokus på miljøvennlighet og legger vekt på at klærne produseres under gode forhold, både for mennesker og miljø.

Historien vår

Bara Sportswear er et ekte norsk treningsmerke, nærmere bestemt fra Tromsø i nord. Her etablerte vi oss i januar 2017 med tre ulike tightser. Etter knappe tre uker var lagrene våre helt rensket for klær. Hundrevis av tightser ble sendt til hele Norge og store deler av verden. Siden den dagen har vi lansert nye plagg hver eneste måned for å dekke alle dine behov innenfor trening og en aktiv livsstil. Vi fortsetter å utvikle oss for hver dag som går.

Bara har gått fra å bli startet fra ingenting til og bli et veletablert og raskt voksende treningstøy merke. Selve inspirasjonen til designene våre ligger i den Arktiske naturen og derfor vil alltid Baras hovedbase ligge i Nord-Norge. Vi mener at skandinaviske kvinner stiller store krav til klærne sine og vet hva de vil ha. Derfor føler vi oss helt sikker på at kvinner over hele verden kommer til å elske klærne våre. Det vil si - vi vet at de elsker dem! Bara er nemlig allerede solgt til alle verdensdeler.

Hvordan har vi fått dette til? Jo - vi tror på hardt arbeid! Ved å holde fast på den ene, store drømmen er alt mulig. Det ønsker vi også å fortelle resten av verden. Tørr å prøve! Tørr å følge drømmen din, uansett hvor stor den er! Med design inspirert av den Arktiske naturen som omringer Tromsø skaper vi moteriktige design. Fra enkle detaljer som symboliserer renheten av nord til vakre print som gjenspeiler arktiske naturfenomener. Med dette jobber vi for å inspirere kvinner til å følge sin indre drøm. Dare To Dream Big!

Signaturstoffet vårt

Kvaliteten i Baras stoff er ulikt alt annet, du legger merke til det bare ved å se på plagget, når du tar på det og spesielt når du bruker plagget. Hva er egentlig annerledes med klærne våre? Vi har brukt flere år på å finne fram til den perfekte kombinasjonen av materialer og passform. For å være ærlig er vi ganske stolt av hva vi har fått til. Bara setter kvalitet høyt, og vi gir oss ikke før vi er 100% fornøyd. Vi tror dette er noe du vil sette pris på å få vite litt mer om.

Først og fremst er stoffet Bara bruker en kombinasjon mellom polyester og spandex. Dette er det mest eksklusive materialet av høyeste kvalitet som finnes på markedet i dag når det kommer til treningstøy. En spesiell balansen i prosentfordelingen av disse to stoffene gjør Bara plaggene helt spesiell når det kommer til høy yteevne og komfort.

Dette er heller ikke alt. Vi har skapt et stoff som føles som bomull. Resultatet av dette gir en 4-veis stretch, hurtig tørkende og unik teknisk kraft som du legger merke til første gang du rører ved et av plaggene.

Bara materialer og stoff er godkjent gjennom alle kvalitetskontroller. Dette inkluderer testing og kontroll for helsefarlige kjemikalier. Stoffet beskytter derfor huden din på alle nivå.

Sist men ikke minst, vi har fått med viktigheten av riktig mengde kompresjon i plagget, noe som gir deg topp komfort og trygghet når kler deg i Bara tøy.

Prøv selv og fortell oss hva du synes! Vi er sikker på at du kommer til å merke forskjellen.

//Regine, Grunnlegger Bara Sportswear