Hvordan avsløre en falsk BARA Sportswear-konto på Instagram

Vil du finne ut om den BARA Sportswear-meldingen på Instagram var ekte, eller om det var fra en falsk konto? Her er alt du trenger å vite om falske BARA Sportswear-kontoer og hva du kan gjøre for å rapportere dem.

Hør, hør! De falske Instagram-kontoene er tilbake!

Etterhvert som vi vokser som merkevare, opplever vi også oftere at personer med dårlige intensjoner forsøker å lure våre fantastiske følgere med falske Instagram-kontoer. Vi har fått flere meldinger fra følgere som forteller oss at de har fått meldinger fra mistenkelige kontoer, som hevder at de har “vunnet” forskjellige gaver osv. 

Dessverre har falske kontoer og såkalte scammers blitt utrolig flinke til å lage veldig overbevisende falske kontoer, og det er derfor vi føler at vi er nødt til å skrive dette innlegget og gi folk en “heads up” på hva som skjer og hva man kan gjøre dersom man blir kontaktet av en slik scam-konto.

Disse falske kontoene, annonsene og nettstedene vil ikke bare lure deg til å tro at du har vunnet noe, men de vil også at du skal klikke på lenker, og gi bort sensitiv, personlig informasjon, som i verste fall kan føre til at du blir offer for en økonomisk svindel.

Slik avslører du en falsk BARA Sportswear-konto på Instagram:

1. Kontoen vår er @bara på Instagram. Kontoen ser slik ut (se bilde). Hvis kontoen ikke heter @bara, er det en falsk konto.

MERKNAD: Vi eier to reservekontoer, men de er ikke aktive, og er kun opprettet for å sikre at folk som vil lage falske kontoer ikke kan opprette kontoer på disse navnene. Disse kontoene heter: @barasportswear og @barawear. De ser slik ut (se bilde).

2. Hvis noen sier at du har vunnet noe, og at du må klikke på en lenke for å "gjøre krav på premien din", er det ikke oss. Vi ber alltid vinnere av konkurranser om å sende en DM til Instagram-kontoen vår @bara, og vi tagger som regel alltid vinneren i enten Instagram Story eller i selve Giveaway-innlegget.

En typisk melding fra en falsk konto kan se slik ut:

Hva gjør du hvis du har oppdaget en falsk BARA Sportswear-konto på Instagram, eller har blitt kontaktet av en falsk konto?

  1. Ikke klikk på noen lenker eller gi bort sensitiv, personlig informasjon hvis de ber om det – det ville vi aldri gjort!
  2. Gå til den falske Instagram-profilen, øverst til høyre; klikk på de tre prikkene og velg "Rapporter"> "Spam" eller "Falske kontoer".
  3. Etter at du har rapportert kontoen til Instagram, går du tilbake til de samme tre prikkene i høyre hjørne og klikker på "Blokker". Når du har blokkert en konto kan de ikke kontakte deg igjen.
  4. Hvis du vil snakke med oss, eller gi oss tips om en falsk konto, kan du kontakte oss enten på Instagram @bara (melding) eller sende en melding til: https://www.facebook.com/barasportswear

Så, hvis du kommer over en falsk BARA Sportswear-konto på Instagram, annonse eller melding fra noen som utgir seg for å jobbe hos oss, ber vi deg om å rapportere kontoen til de aktuelle medieplattformene. Dette vil hjelpe oss mye, så vi setter stor pris på det hvis du kan gjøre det!

LISTE OVER VÅRE OFFISIELLE BARA SPORTSWEAR SOSIALE MEDIER-KONTOER:

Her finner du lenker til den offisielle BARA Sportswear-butikken og alle andre sosiale medier-kontoer:

NETTBUTIKK / BLOGG:

https://www.barasportswear.com/ (det kan være et "no" ”,”us” osv. foran lenken, avhengig av hvilket land bor i).

Den norske siden vil for eksempel se slik ut: https://no.barasportswear.com/

INSTAGRAM:

@bara

INSTAGRAM BACKUP ACCOUNTS (ikke aktive):

@barasportswear

@barawear

SNAPCHAT:
@ bara.sportswear

FACEBOOK:

Hovedside: https://www.facebook.com/barasportswear

Community-side: https://www.facebook.com/groups/828534417572209

YOUTUBE:

BARA Sportswear: https : //www.youtube.com/channel/UCww3OQFr1BN1jwAFhVDMrDw

PINTEREST:

BARA Sportswear: https://www.pinterest.com/barasportswear/ (det kan være et "no", "us" osv. foran lenken, avhengig av hvilket land du bor i).

Den norske siden vil for eksempel se slik ut: https://no.pinterest.com/barasportswear/


Vis nettvett – vær trygge
The BARA team


Del her

Delivery 2-5 DAGER MED EKSPRESS LEVERING
Change Size LETT Å BYTTE STØRRELSE
Right of Return RETURRETT PÅ ALLE KJØP
Safe & Secure Payments 100% SIKKER BETALING