Finn din perfekte sports-BH-størrelse

Hvilken størrelse bør du ha i en sports-BH? Dette blogginnlegget vil hjelpe deg med å finne den perfekte størrelsen!

Innrøm det. Du hater å handle bh-er, har jeg rett? Du er ikke alene. Det er så vanskelig å finne riktig størrelse, og hver leverandør har sine egne størrelser ... det er en jungel der ute! Dessverre har vi ikke en magisk kalkulator for sportsbh-størrelser, men vi kan love deg at vi vil hjelpe deg med å finne den rette!

hvordan finner du riktig sports-BH-størrelse? Først og fremst trenger du et målebånd. 

Begynn med målebåndet:

  1. Mål rundt den fyldigste delen av bryestet med en BH på.
  2. Mål rett under bysten.
  3. Ta en titt på størrelsestabellen for sportsbh nedenfor for å se hvor målene dine er.

    Hvis du er mellom to størrelser, anbefaler vi alltid å gå for det større alternativet.

    F.eks., hvis du L i brystet, men M i midjen, anbefaler vi at du kjøper L. Hvis størrelsen er feil, kan du alltids bytte – gratis.

Vi tilbyr også modeller med justerbar rygg, på denne måten kan du velge hvor stram du vil at bh-en skal være rundt brystet!




Våre sports-bh-modeller:

  • Print Bra (Pink Ice, Aurora, Tundra osv.)
  • Blackberry Sports Bra
  • Shape Bra og Print Shape Bra
  • Lux Bra
  • Swift Bra
  • Icon Bra
  • Tie-Dye Bra
  • Shimmer Bra

Les mer: Din beste guide til forskjellige tightslengder

Print Bra

Støtte: Høy (en av våre beste sports-BH-modeller når det kommer til støtte)

Størrelse: Normal, men kan føles stram første gang du bruker den på grunn av høy kompresjonsgrad.

Denne polstrede sports-BHen gir en behagelig passform og all støtte du trenger. Bh-en kommer med innlegg, som også kan tas ut hvis du foretrekker bh uten innlegg! Det gjør det også lettere å vaske den, og innleggene holder formen lenger hvis du tar dem ut og vasker dem i en egen vaskepose. BHen er veldig pustende og holder deg tørr under trening. Den er laget i det samme, glatte stoffet som dine favorittleggings. 100 % ikke-gjennomsiktig. 

Dette er en veldig populær modell som passer perfekt for små og mellomstore byster. Hvis du har en større byste, kan denne modellen være litt stram. 

Sørg alltid for å måle før du kjøper.

Blackberry Bra

Støtte: Medium
Størrelse: Normal

Denne svarte, polstrede sports-BHen gir en behagelig passform som lar deg bevege deg fritt. Dette er kanskje vår mest populære modell for de med større byste. 

Den åpne ryggen gir deg god støtte i alle slags treningsøkter. BHen er veldig pustende og holder deg tørr. Den er laget i det samme, glatte stoffet som favoritt-tightsene våre, og BH-designen er laget for å matche dem alle. 

Sørg alltid for å måle før du kjøper.

Les mer: Din beste guide til kompresjonstights / leggings

Shape Bra & Print Shape Bra

Støtte: Medium til lav
Størrelse: Normal

En behagelig og formende sports-bh? Jepp, det er faktisk mulig! Denne sports-BH har en innebygd BH med uttakbare innlegg for å sikre at du får riktig støtte. Denne har vi rett og slett lyst til å bruke hele dagen!

Dette er også en populær modell som passer perfekt for små og mellomstore byster. Hvis du har en større byste er denne modellen et godt valg for yoga eller vektløfting.

Sørg alltid for å måle før du kjøper.

Lux Bra

Støtte: Medium
Størrelse: Normal

Å få av seg en sports-bh etter en hard treningsøkt kan være et problem, men med Lux ​​Zip Bra er det alltid enkelt! Du tar på deg bh-en ved å åpne og lukke glidelåsen foran. Denne sports-BH er det perfekte valget hvis du har skadet armen eller skulderen, eller bare vil ha et problemfritt sports-BH-alternativ. 

Denne BHen har middels støtte og har uttakbare innlegg. Dette er også en populær modell blant kunder med en større byste. 

Sørg alltid for å måle før du kjøper.

Swift Bra

Støtte: Medium
Størrelse: Normal

Dette er en superstilig sportsbh hvor vi har kombinert de beste fra flere verdener med stoff, støtte og kompresjon. Swift er normal i størrelse og har medium støtte. Gjør looken komplett med Swift Tights! 

Sørg alltid for å måle før du kjøper.

Les mer: Hvorfor vi selger tights i XS til XXXL

Icon Bra

Støtte: Medium
Størrelse: Normal

Dette er den ultimate sportsbh-en for alle typer trening. Sportsbh-en kommer med en glidelås foran som går halvveis ned, og kombinert med justering bak er dette er perfekt bh for deg som vil justere bak etter dine behov! Hvis du lukker glidelåsen, vil den gi deg mer støtte, og rygglåsen på baksiden lar deg velge hvor stram du vil at BH-en skal være! 

Icon-bhen har også tykke stropper over skuldrene, noe som gir god vektfordeling. Si farvel til tynne stropper som graver langt inn i skuldrene! Denne bh-en kan kombineres med Icon-kolleksjonen, eller andre tights.

Husk alltid å måle før du kjøper.

Tie-Dye Sports Bra

Støtte: Medium
Størrelse: Normal, men har en mindre byste foran enn f.eks. Glacier

Dette unike designet er både smigrende og funksjonelt. Stoffet er supermykt, og vi vet at mange kvinner faktisk bruker denne sports-BHen til daglig bruk – ikke bare som en sports-BH! Bruk låsen i ryggen for en mer personlig passform.

Husk alltid å måle før du kjøper.

shimmer-sports-bra-size

Shimmer Bra

Støtte: Medium
Størrelse: Normal

Denne er ganske lik Swift i størrelse og tilpasning. Med Shimmer Bra blir du garantert midtpunktet på både gymmen og festen. Hvis ikke dette er en statement-sportsbh, så vet ikke vi. Bh-en har et nydelig fargespill, som i riktig lys vil skinne i fantastiske farger. Sportsbh-en har en second skin-følelse, og vil sitte som støpt på kroppen. Shimmer bh-en gir medium støtte og kommer med uttakbare innlegg. Bruk den til trening, eller som en del av et festplagg! Shimmer sportsbh-en kommer i fargene svart og rosa. Gjør looken komplett med Shimmer Tights!

Sørg alltid for å måle før du kjøper.

Fremdeles ikke sikker på størrelsen din i sportsbh? Kontakt oss!


Del her

Delivery 2-5 DAGER MED EKSPRESS LEVERING
Change Size LETT Å BYTTE STØRRELSE
Right of Return RETURRETT PÅ ALLE KJØP
Safe & Secure Payments 100% SIKKER BETALING