Julegave til henne 2021

Ser du etter gave til en sporty dame? Eller julegavetips til henne? Da har du kommet rett!

Å handle julegaver er ikke alltid lett. Spesielt om vedkommende har – tilsynelatende – alt. En ting er i alle fall sikkert: Man kan aldri få nok av treningsklær! Vi har satt sammen en liste med noen forslag til hva du kan kjøpe, enten om du ser etter julegave til en sporty søster, julegavetips til kjæresten din, gave til mamma, en sterk bestemor, julegave til ei som løper, gave til ei som elsker yoga eller rett og slett en julegave til noen som rocker en sporty look.

Men, jeg er jo usikker på størrelsen hennes!

Det er ikke noe problem! Vi har bytterett frem til 15. januar 2022. Det betyr at om gaven ikke skulle passe, eller kanskje hun vil bytte til noe annet, så kan det gjøres frem til neste år.

Jeg vet ikke hva hun liker, men jeg vet hun ønsker seg noe sporty

Da kan vi anbefale BARA Sportswear Gavekort!

Alle gavekort blir levert på mail og inneholder instruksjoner for hvordan de brukes. Velg mellom 500 kr, 750 kr, 1000 kr, 1500 kr og 2000 kr.

Bla deg ned i artikkelen for å finne frem til julegaven som best passer henne.

Julegave til en sporty søster

En svart tights er et must i enhver gym-garderobe, og vi har mange å velge mellom! Til en sporty søster foreslår vi plagg fra Courage-serien. Hva med en tights med en matchende t-shirt eller tank top?

Courage Tights har høy midje, store lommer som passer til telefonen din, og er laget av et mykt stoff, som er både fukttransporterende og holder deg tørr. Dette er en treningstights som er 100 % knebøysikker og ikke-gjennomsiktig! Gjør settet komplett med en topp fra samme kolleksjon, eller en hvilken som helst annen treningstopp.

Kompresjonsgrad: 2/4. Les mer om tights og kompresjon her.

> Se alle våre svarte tights her

Tights med lommer til dame

Julegave til kjæreste

Ønsker du å kjøpe en tights med wow-faktor til kjæresten din, kan vi anbefale Black Snake Tights eller Black Shimmer Tights. Dette er tights som ikke bare kan brukes til å trene i, men som også er fullverdige fest-antrekk med en hvit topp eller skjorte, og noen fine hæler.

Begge tights har medium/lav kompresjon og er 100 % knebøysikre.

Black Snake Tights har et vakkert slangeskinnsmønster som garantert vil få deg til å skille deg ut på gymmen. Bruk den som treningstights, eller style den med en hvit skjorte og noen flotte hæler, og du er klar til å gå ut på byen! Black Snake Tights har høy midje og middels kompresjon. Kjøp sammen med en Black Snake Bra for å gjøre looken komplett, eller en av våre andre sports-bh-er.

Med Shimmer Tights blir du garantert midtpunktet på både gymmen og festen. Hvis ikke dette er en statement tights, så vet ikke vi. Tightsen har et nydelig fargespill, som i riktig lys vil skinne i fantastiske farger. Tightsen har en second skin-følelse, og vil sitte som støpt på kroppen. Den er høy på livet, har full lengde og er selvfølgelig 100 % squat proof! Bruk den til trening eller som et festplagg! Shimmer Tights kommer i fargene svart og rosa. Gjør looken komplett med Shimmer Sports Bra!

> Kjøp begge tights her

Tights med glitter

Julegave til en sporty mamma

Ser du etter julegave til mamma? Da har du kommet rett! Alle sporty mødre trenger klær de kan trene ute i! Hva med Black Winter Tights 2.0, og en matchende Winter Long Sleeve? Denne komboen er perfekt til løping og turgåing, og med refleksprint blir man også synlig i mørket. 

Winter Tights 2.0 er som skapt for utendørs treningsglede, og du kommer garantert til å bli synlig i høst- og vintermørket med vårt 360° refleksprint. Denne vintertightsen har en mobillomme og en børstet innside for varmeregulering, som vil holde deg varm på kalde dager. Vi har gitt vintertightsen snøring i livet for en enda bedre passform. Ingen unnskyldninger – kom deg ut og vær aktiv! Kjøp en langermet genser for å gjøre antrekket komplett.

julegavetips til mamma

Julegave til en sporty bestemor

På jakt etter en gave til en sprek bestemor? Man kan aldri få nok av treningstøy, og vi er helt sikre på at hun kommer til å elske Black Energy T-shirt. Dette er en t-shirt som er loose fit og har en nydelig designdetalj på ryggen. T-shirten er laget av et fukttransporterende stoff, som vil holde deg både tørr og komfortabel under treningsøkten. Tilgjengelig i tre energiske farger som matcher Energy Tights-kolleksjonen, eller våre andre tights fra BARA.

Til den fine t-shirten trenger også bestemor en tights, og her kan vi anbefale noe fra Shape 2.0 med lommer. Dette er tights med høyt liv, behagelig passform, 4-veis stretch og kompresjon.

Julegavetips til bestemor

Julegave til ei som løper

Reflective Shape Tights er perfekt for løpere. Tights-en kommer med en spesiell anti-shake-passform og har akkurat passe mengde kompresjon. Tights-en er også høy på livet, noe som gjør at den gir perfekt støtte under løping.

Vi har også lagt til refleks-print på låret slik at hun blir synlig i mørket.

Tightsen er selvfølgelig ikke-gjennomsiktige og 100 % knebøysikker.

> Kjøp Reflective Shape Tights her

julegavetips yoga

Julegave til ei som gjør yoga

Skal du kjøpe noe til ei som ELSKER yoga? Da er våre tights med minst kompresjon et perfekt valg! Våre kunder som er aktive med yoga elsker blant annet disse:

Kompresjonsnivå 2:

  • Shape Tights, Shape Print tights, Capri Tights, Swift Tights, Reflective Tights, Pocket Tights, Tie-Dye, Energy Tights, Black Maternity Tights, Empower Pocket Tights.

Kompresjonsnivå 1:

  • Lux Tights, Namaste Tights

> Finn alle tights her

julegavetips sporty look


Julegave til hun med sporty look

Har du ei sporty venninne som rocker enhver sporty look, eller kanskje kjenner du noen som kler ALT som har med streetstyle å gjøre? Da kan vi virkelig anbefale at du kjøper Cargo Jogger, Cargo Pants eller en av våre Track Pants. Sammen med en hettegenser eller long sleeve, kommer antrekket til å bli komplett! Sjekk gjerne ut: Power Long Sleeve, Teddy Jacket eller Oversized Sweaters.

Julegavetips til noen som har alt

Julegaven som overrasker henne

Vi har mye spennende, som hun garantert trenger – uansett om hun trener, eller bare rocker en sporty look. Ta spesielt en titt på våre fine ryggsekker og weekend bags. Disse er perfekt til å pakke alt man trenger til gymmen, men også til hverdagsbruk.

Trener hun hjemme? Da vil våre Pastel Resistance Bands og hoppetau gjøre henne glad!

Kjøp alt av accessories her


Fortsatt usikker? La flere tusen kvinner bestemme hva hun egentlig har lyst på!

Våre topp 10 bestselgere:

  1. Black Icon Tights
  2. Tundra Tights
  3. Black High Waisted Jogger
  4. Black Cargo Jogger
  5. Black Power Tights
  6. Motion Icon Tights
  7. Black Maternity Tights (gravid-tights)
  8. Black Hiking Pants (turbukse)
  9. Storm Icon Tights
  10.  Black Empower Pocket Tights
Fortsatt, fortsatt usikker? Kanskje du vil snakke med noen av våre hyggelige medarbeidere på kundestøtte? De hjelper deg mer enn gjerne å finne den perfekte gaven til henne og har masse erfaring med tanke på valg av riktig størrelse! Ta kontakt på: help@barasports.no

Del her

Delivery 2-5 DAGER MED EKSPRESS LEVERING
Change Size LETT Å BYTTE STØRRELSE
Right of Return RETURRETT PÅ ALLE KJØP
Safe & Secure Payments 100% SIKKER BETALING