5 tips for å bli motivert til trening

Her er noen tips for å øke treningsmotivasjonen.

Sliter du med å holde treningsmotivasjonen oppe? Du er ikke alene. Motivasjon er et begrep vi hører kastet mye rundt i treningsbransjen. Men hva er det egentlig? Og enda viktigere, hvordan kan vi bedre motivere oss til å trene? 

Her er noen tips:

Sett mål

Å ha et mål er viktig fordi det å være i stand til å jobbe mot det er motiverende. Husk at du bør sette et mål som er enkelt å måle, for eksempel å kunne løpe 5 km innen utgangen av juni, eller å kunne gjøre tre hangups innen utgangen av året.


En tommelfinger-regel:

Hva er målet og når skal målet nås?

F.eks: Å kunne løpe 5 km innen utgangen av juni.

Kvitt deg med skyldfølelsen

Skyldfølelse er en tung følelse som stjeler tid og energi man heller burde brukt på å fokusere på noe godt for seg selv. Sliter du med at du hele tiden tenker på hva du burde ha gjort? Dette er en skikkelig tidstyv som får deg til å miste fokus og tilstedeværelse. Ok, så du fikk ikke trent dagen før, men det er det du gjør akkurat nå, i dette øyeblikket, som betyr noe. Hvem vil du være i dag, og hva skal du gjøre med det?

Kjøp nytt treningstøy

Kanskje du har noen utslitte tights, eller noe som ikke passer lenger? Vil du ha mitt råd? Kvitt deg med det, selg det, kast det eller doner det – ikke la det ligge i skuffen din og skule på deg.

En ny tights med en matchende sports-BH føles så bra, og å ha noe som passer deg nå! Ikke kast bort tid på å vente på en tights som skal passe i fremtiden. Du lever i nåtiden, og i dag fortjener du treningsklær av kvalitet.

Følg med på fremgangen

Dette rådet er ganske likt nummer én på listen, men jeg nevner det igjen fordi det er veldig viktig å sette av tid til å følge opp målene dine. Å holde oversikt over prestasjonene dine er motivasjon nok i seg selv, spesielt når du gjør fremgang.

Belønn ​​deg selv

Å nå mål man har satt seg kan være en skikkelig selvtillitsboost, men noen ganger kan en ekstra belønning gi et realt motivasjonsløft. Kanskje du alltid har drømt om å stå på ski i Alpene, eller bestige et spesielt fjell? Hvis du har kommet så langt at du har nådd et mål du har satt deg, synes jeg du fortjener en belønning!


Del her

Delivery 2-5 DAGER MED EKSPRESS LEVERING
Change Size LETT Å BYTTE STØRRELSE
Right of Return RETURRETT PÅ ALLE KJØP
Safe & Secure Payments 100% SIKKER BETALING