Guide Treningstights Dame

Det er så mange forskjellige typer treningstights for damer at det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Derfor har vi laget denne guiden for å kjøpe tights til damer, slik at du kan finne den treningstightsen som passer best for deg og dine behov.


Tights for treningssenteret

Hvilken tights du bør kjøpe avhenger av dine mål og ditt nåværende behov og treningsstil. Når det kommer til treningstights er det m valgye å velge i. Noen tights fokuserer på ytelse og andre fokusere på utseende og design. SHAPE tightsene våre kommer i fem trendy farger - svart, blå, grå, wine, pine og er en av våre mest populære tights for overlegen komfort og ytelse. Vi har brukt flere år med testing og feiling for å finne den perfekte stoffblandingen til dette luksuriøse stoffet. Det er super mykt og det føles utrolig bra på. Det må bare prøves!


Alle Shape tightsene har ekstra høyt liv, slik at du kan ha dem på med bare en sports bh eller crop tops om du ønsker. De er laget med fukttransporterende stoff, slik at du også skal kunne bruke de under høyintensive økter på treningsstudioet.


Disse tightsene utrolig bra for treningsøkter og designet er enkelt og minimalistisk slik at de også kan bli brukt som hverdagstights.


Hvilke egenskaper burde man se etter i en treningstights:

 • Et kult design som du liker
 • Stoff av høy kvalitet
 • Komfortable
 • Bra bevegelighet
 • Fukttransporterende

grønn tights, treningstights med høyt liv, sports bh dame, fitness tights

Svarte Treningstights

Alle trenger et par svarte tights. Dette er tights du kan bruke til alt. Trening, hverdags, yoga eller bare til å slappe av hjemme.


Det verste er å kjøpe et par og tights oppdage at de er gjennomsiktig når du bøyer deg på grunn av billig eller tynt materiale. Derfor er det viktig å lese anmeldelser og investere i et par tights av høy kvalitet som er laget av et stoff av høy kvalitet. 


Alle våre tights er 100% “squat proof” og garantert ikke gjennomsiktig. Dette er noe som er veldig viktig for oss og vi vil aldri lage en tights om den er gjennomsiktig.


Her kan du se alle våre svarte treningstights. HER


Treningstights med høyt liv

Alle trenger et par tights med høyt liv. De både former og støtter der det er viktig. Tights med høyt liv er også perfekt sammen med en stilig sports-bh, crop tops eller en genser for en enkel stil som også kan brukes til casual hverdagsbruk.


Yoga Tights

En behagelig passform på treningsklærne vil gjøre yoga mer meningsfylt og givende. Du blir mer i tråd med kroppen din, nye stillinger og stressende tanker flytter lettere bort mens du slapper av. Å finne den rette tightsen til yoga trenger ikke å være vanskelig.

Hvilke egenskaper burde man ser etter i en yogatights:

 • Komfortabel passform
 • God bevegelighet
 • God støtte
 • Behagelig liv
 • Riktig lengde
 • Et kult design du liker

Komfortabel passform: Passformen du velger, avhenger av personlig preferanse. Bruk noe som gjør at du føler deg trygg og komfortabel.

God bevegelighet: Se etter tights som er laget med bra stretch. Stoffet kan enten ha 2-veis eller 4-veis stretch. 2-veis stretch kan strekke seg i en retning, mens 4-veis strekk kan strekke seg horisontalt og vertikalt. Et elastisk stoff gir deg et stort spekter av bevegelse. Alle våre tights er laget med 4-veis stretch for best mulig bevegelighet.


Støtte: Du finner tights med lav-midje, medium og høy midje som alternativer. Midt- og høyt liv vil gi den beste støtten.

Lengde: Tights kommer i veldig mange forskjellige lengder. Yoga tights er normalt i full lengde. Shorts er et gody alternativ for varme dager eller varme yogatimer. Tights kan også brukes som hverdagsplagg. Tights i ⅞ dels lengde kan også være et perfekt alternativ for de som er ikke er veldig lang i beina.


Design: Slipp deg løs og velg det designet du liker best!

Ønsker du en klassisk og tidløs tights som passer til alt, eller ønsker du en tights med kule detaljer i forskjellige farger?


Om du liker print og mønster kan du finne masse unike tights som du ikke finner noen andre steder.


Sjekk alle våre tights HER

Du kan også lese hva alle våre kunder synes om våre tights HER

svart treningstights, dame tights, fitness dame, hvit topp, trening dame.


Del


Delivery LEVERING 1-5 DAGER
Change Size LETT Å BYTTE STØRRELSE
Right of Return RETURRETT PÅ ALLE KJØP
100% SIKKER BETALING 100% SIKKER BETALING
\